A cápamájolaj kapszuláról

Bár a cápák halálos veszélyt jelentenek, ha a vízben találkozunk velük, testük bizonyos részeit fel lehet használni életmentésre. Az American Cancer Society kimondja, hogy a cápa májának olaja például képes megtámadni a rákos sejteket a szervezetben és elősegíti a gyógyulást, valamint csökkenti bizonyos ráktípusuk kockázatát. Ezenfelül a cápamájolaj abban is hatékony, hogy megvédjük szívünk egészségét.

cápaporc olaj

Az egészséges szív

A Mayo Clinic és a Medline Plus kísérletei alapján kimondható, hogy a cápamájolaj javítja a szív egészségét, ha megfelelő mennyiségben és rendszeresen fogyasztjuk azt. Egy sor klinikai tanulmány igazolja, hogy a cápamájolaj jelentős mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavakat, ami csökkenti a koleszterinszintet, a vérnyomást, így segítségével megakadályozhatóak az olyan szívpanaszok, mint a ritmuszavarok, a roham, a stroke stb. Természetesen nagyon fontos, hogy konzultáljunk kezelőorvosunkkal, mielőtt el kezdjük fogyasztani a cápamájolajat, hiszen túl nagy mennyiségben növelheti a vérzés kockázatát.
 

Az immunrendszer erősítése

A klinikai vizsgálatok szerint a cápamájolaj egy nagy lökést ad az immunrendszernek. Az American Cancer Society azt magyarázza, hogy a cápaporc képes harcolni a káros sejtekkel és a baktériumokkal a szervezetben. Ráadásul hozzájárulhatnak a gyorsabb gyógyuláshoz is, valamint a cápamájolaj segítségével megelőzhető a nátha, az influenza, a krónikus fertőzések és gyulladások is. 
 

A rák kezelésére

Az American Cancer Society arról számol be, hogy a cápamájolaj igen hatásos a rák megelőzésében és kezelésében. A makrofágok által ösztönzött alkyglycerolok támadást indítanak a tumorsejtek ellen, ahogy azt a sérült sejtek és a baktériumok ellen teszik. Ezáltal visszaszorítható a tumor növekedése és a cápamájolaj így csökkenti a rák kockázatát a mellben, a prosztatában és a vastagbélben is. Ezenfelül a cápamájolaj képes ellensúlyozni a sugárkezelés és a kemoterápia negatív mellékhatásait. Továbbá a cápamájolajban két olyan másik vegyületet is találunk, a szkvalamint és a szkvalént, melyek segítségével megelőzhetőek a rákos megbetegedések.

Porcerősítő étrendkiegészítők

Caleido CÁPAPORCkapszula 60 db

Caleido CÁPAPORC kapszula 60 db

A cápaporc anyagai segíthetnek az ízületek megfelelő működésében, a gyulladáscsökkentésben, a regenerálódásban, a fájdalomcsökkentésben.

Ár: 3695 Ft
Megnézem

Vitaking Joint Formula60db

Vitaking Joint Formula 60db

Glükozamint, kondroitint és MSM-et tartalmazó készítmény csipkebogyóval kiegészítve.

Ár: 3790 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!